1. Είναι τα προϊόντα ασφαλή;

Ναι, τα προϊόντα NewGel+ παρασκευάζονται από ειδικά διαμορφωμένη σιλικόνη, κατάλληλη για ιατρική χρήση, που έχει αναπτυχθεί κατά τρόπο που να μην είναι τοξική ούτε να προκαλεί ερεθισμούς. Η χρήση τους σε παιδιά και ενηλίκους, και σε όλους τους τύπους δέρματος, είναι ασφαλής.


2. Έχει αποτελέσματα το NewGel+ σε χηλοειδής και υπερτροφικές ουλές;

Ναι, τα φύλλα γέλης σιλικόνης και η αλοιφή σιλικόνης έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν, εξομαλύνουν, απαλείφουν και λειαίνουν αυτούς τους δύσκολους τύπους ουλών. Μάθετε περισσότερα για τις χηλοειδείς και υπερτροφικές ουλές.


3. Έχει αποτέλεσμα το NewGel+ σε παλιές ουλές;

Ναι, οι κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι τα φύλλα και η αλοιφή σιλικόνης είναι αποτελεσματικά σε πολλούς ασθενείς για τη βελτίωση παλαιότερων ερυθρών και ανάγλυφων ουλών. Η όψη τους βελτιώθηκε, μεταξύ άλλων, με το μαλάκωμα, τη λείανση και τη μείωση του αποχρωματισμού της ουλής.

Γενικά, όμως, όσο πιο γρήγορα εφαρμοστούν τα προϊόντα μετά την εμφάνιση της ουλής, τόσο καλύτερα τα αναμενόμενα αποτελέσματα.


4. Πόσο γρήγορα μετά από ένα χειρουργείο μπορώ να αρχίσω να χρησιμοποιώ το NewGel+;

Τα προϊόντα NewGel+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόλις κλείσει πλήρως η πληγή (αφού έχουν αφαιρεθεί τα ράμματα και δεν παρατηρείται εσχάρα ή εκροές).


5. Πόσο γρήγορα θα παρατηρήσω βελτίωση στην ουλή μου;

Ο χρόνος διαφέρει και από άτομο σε άτομο αλλά και αναλόγως του τύπου της ουλής. Ορισμένα άτομα άρχισαν να παρατηρούν βελτίωση ήδη από την πρώτη εβδομάδα αλλά, σε γενικές γραμμές, θετικά αποτελέσματα παρατηρούνται συνήθως στις 3 με 7 εβδομάδες με τα βέλτιστα αποτελέσματα να είναι ορατά μετά από 3 μήνες χρήσης.


6. Πόσες ώρες την ημέρα θα πρέπει να φοράω το NewGel+;

Τα φύλλα και η αλοιφή NewGel+ είναι διαμορφωμένα για εφαρμογή 6 με 24 ώρες την ημέρα – όσο περισσότερη ώρα παραμένει το προϊόν NewGel+ σε επαφή με το δέρμα τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Τα φύλλα NewGel+ θα πρέπει να αφαιρούνται μια φορά κάθε 12 ώρες για να επιθεωρείται η περιοχή της ουλής και να πλένεται και να στεγνώνει εντελώς.


7. Πόσο καιρό θα πρέπει να χρησιμοποιώ το NewGel+ για να πετύχω καλύτερα αποτελέσματα;

Το NewGel+ θα πρέπει να χρησιμοποιείται μέχρι που να σταματήσετε να βλέπετε βελτίωση. Η συνολικός χρόνος θεραπείας κυμαίνεται συνήθως από 2 έως 4 μήνες.


8. Υπάρχουν κλινικές μελέτες που να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της σιλικόνης για τη θεραπευτική αγωγή των ουλών;

Ναι, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από εκατό κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της γέλης σιλικόνης στη θεραπευτική αγωγή των ουλών.


9. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το NewGel+ εάν έχω εξάνθημα ή κάποια δερματική πάθηση;

Το NewGel+ δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε δέρμα που έχει εξάνθημα, αμυχές ή ανοικτές πληγές ή είναι ερεθισμένο.


10. Θα εξαφανιστεί πλήρως η ουλή μου με το NewGel+;

Όχι, δεν υπάρχει προϊόν ή διαδικασία που να μπορεί να εξαλείψει πλήρως όλα τα ίχνη μιας ουλής, αλλά το NewGel+ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνισή της.


Φύλλα Σιλικόνης NewGel+

 • Πώς δουλεύουν τα φύλλα σιλικόνης NewGel+;
  Τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ βελτιώνουν την εμφάνιση των ουλών μέσω ενός συνδυασμού δημιουργίας κλειστού περιβάλλοντος (σφραγίζουν και εμποδίζουν την έκθεση της ουλής στον αέρα), ενυδάτωσης, αυξημένης θερμοκρασίας του δέρματος και διαρκούς άσκησης ελαφριάς πίεσης.

 • Πόσο κρατούν τα φύλλα σιλικόνης NewGel+;
  Με την προϋπόθεση του ορθού χειρισμού του, κάθε φύλλο σιλικόνης κρατάει μέχρι και τέσσερις εβδομάδες. Τα αχρησιμοποίητα φύλλα σιλικόνης μπορούν να διατηρηθούν αρκετά χρόνια.

 • Μπορεί το NewGel+ να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά;
  Ναι, είναι ασφαλής η χρήση του σε παιδιά και ενήλικες ηλικίας από 2 ετών και πάνω.

 • Εάν χρησιμοποιώ τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ χρειάζεται επίσης να βάζω αλοιφή NewGel+E;
  Τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ και η αλοιφή NewGel+E χρησιμοποιούνται συχνά σε συνδυασμό, όχι όμως ταυτοχρόνως. Πολλοί χρησιμοποιούν το ένα προϊόν κατά την διάρκεια της ημέρας και το άλλο κατά την διάρκεια της νύχτας για να εξασφαλίσουν κάλυψη της ουλής 24 ώρες την ημέρα, ειδικά σε περιοχές ιδιαίτερα εκτεθειμένες στα βλέμματα, όπως είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια και τα πόδια.

 • Μπορώ να κόψω τα φύλλα σιλικόνης NewGel+;
  Ναι, μπορείτε να τα κόψετε έτσι που να ταιριάξουν σε κάθε σχήμα ουλής, απλώς βεβαιωθείτε ότι θα κόψετε το φύλλο κατά τρόπο που το NewGel+ να επεκτείνεται 1,5 εκατοστό πέρα από όλα τα άκρα της ουλής.

 • Πώς καθαρίζω το NewGel+;
  Βλ.τις οδηγίες στο "Πώς χρησιμοποιείται το NewGel+"

 • Μπορώ να βάλω οποιοδήποτε άλλο φάρμακο κάτω από το NewGel+;
  Όχι, δεν επιτρέπεται να μπαίνει τίποτα κάτω από το φύλλο σιλικόνης NewGel+. Οποιαδήποτε λοσιόν ή φάρμακο που θα έμπαινε κάτω από το φύλλο θα μπορούσε να κάνει το NewGel+ να χάσει την κολλητικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

 • Θα πρέπει να αφαιρώ το NewGel+ όταν κάνω ντους, μπάνιο ή ασκούμαι;
  Ναι, η αφαίρεση του φύλλου σιλικόνης NewGel+ κάθε φορά που μπαίνετε στο νερό ή που κάνετε οποιαδήποτε άσκηση θα παρατείνει την διάρκεια ζωής του.

 • Πώς αποθηκεύω το NewGel+;
  Διατηρείστε την συσκευασία για να αποθηκεύετε το προϊόν όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Στην περίπτωση των προϊόντων μεγάλου μεγέθους που πωλούνται σε κυλίνδρους, αποθηκεύστε το προϊόν απλωμένο με την πίσω όψη προς τα κάτω.


Προηγμένη Αλοιφή Γέλης Σιλικόνης NewGel+E

 • Πώς δουλεύει η αλοιφή NewGel+E;
  Η αλοιφή σιλικόνης NewGel+E βελτιώνει την εμφάνιση των ουλών μέσω ενός συνδυασμού δημιουργίας κλειστού περιβάλλοντος (σφραγίζει την ουλή μην επιτρέποντας την έκθεσή της στον αέρα) και ενυδάτωσης.

 • Πόσο κρατάει ένα σωληνάριο αλοιφής NewGel+E;
  Το σωληνάριο των 15 γραμμαρίων του προϊόντος περιέχει αρκετή αλοιφή για την θεραπεία μιας ουλής 7,5 εκατοστών για μια περίοδο 3 μηνών. Ακολουθεί ένας πίνακας με τον συνιστώμενο αριθμό σωληναρίων που θα πρέπει να αγοράσετε βάσει του μεγέθους της ουλής και ενός συνιστώμενου χρόνου θεραπείας 3 μηνών:

  • Ουλή μέχρι 7,5 εκατοστά: 1 σωληνάριο
  • Από 10 έως 15 εκατοστά: 2 σωληνάρια
  • Από 17 μέχρι 23 εκατοστά: 3 σωληνάρια
  • Από 25 μέχρι 30 εκατοστά: 4 σωληνάρια
 • Μπορεί η αλοιφή NewGel+E να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά;
  Ναι, είναι ασφαλής η χρήση της σε παιδιά και ενήλικες ηλικίας από 2 ετών και πάνω.

 • Μπορώ να χρησιμοποιώ την αλοιφή NewGel+E μαζί με τα φύλλα σιλικόνης NewGel+;
  Τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ και η αλοιφή NewGel+E χρησιμοποιούνται συχνά σε συνδυασμό, όχι όμως ταυτοχρόνως. Πολλοί χρησιμοποιούν το ένα προϊόν κατά την διάρκεια της ημέρας και το άλλο κατά την διάρκεια της νύχτας για να εξασφαλίσουν κάλυψη της ουλής 24 ώρες την ημέρα, ειδικά σε περιοχές ιδιαίτερα εκτεθειμένες στα βλέμματα, όπως είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια και τα πόδια.