Τί είναι τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ Silicone Sheeting:

Τα προϊόντα NewGel+ είναι ειδικά διαμορφωμένα φύλλα γέλης σιλικόνης αποτελούμενα από 100% σιλικόνη κατάλληλη για ιατρική χρήση, για τη μείωση, εξομάλυνση, απαλοιφή και λείανση των ουλών – παλιών και πρόσφατων. Είναι αυτοκόλλητα και εφαρμόζονται απευθείας πάνω στην ουλή.


Τι είναι η αλοιφή γέλης σιλικόνης NewGel+E Advanced Silicone Gel Ointment:

Η NewGel+E είναι μια αλοιφή γέλης σιλικόνης κατάλληλης για ιατρική χρήση με συμπλήρωση βιταμίνης E.

Παρότι τα φύλλα σιλικόνης θεωρούνται η πρώτη επιλογή για την θεραπευτική αγωγή των ουλών, η αλοιφή σιλικόνης NewGel+E αναπτύχθηκε για χρήση στις περιπτώσεις που τα φύλλα σιλικόνης θα ήταν δύσκολο να εφαρμοστούν ή να κολλήσουν πάνω στην ουλή ή αντιαισθητικά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ όποτε είναι δυνατό και την αλοιφή NewGel+E όταν δεν χρησιμοποιείτε τα φύλλα έτσι ώστε να καλύπτεται η ουλή 24 ώρες την ημέρα.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.

Εάν εφαρμόσετε αλοιφή NewGel+E πάνω στα φύλλα NewGel+, τα φύλλα θα χάσουν όλη την κολλητικότητά τους.


Πώς δουλεύουν τα προϊόντα;

Τα φύλλα σιλικόνης NewGel+ βελτιώνουν την εμφάνιση των ουλών μέσω ενός συνδυασμού δημιουργίας κλειστού περιβάλλοντος (σφραγίζουν και προστατεύουν την ουλή), ενυδάτωσης, αυξημένης θερμοκρασίας του δέρματος και διαρκούς άσκησης ελαφριάς πίεσης.

Η αλοιφή σιλικόνης NewGel+E βελτιώνει την εμφάνιση των ουλών μέσω ενός συνδυασμού δημιουργίας κλειστού περιβάλλοντος (σφραγίζει την ουλή μην επιτρέποντας την έκθεσή της στον αέρα) και ενυδάτωσης.


Πόσο σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα;

Θετικά αποτελέσματα μπορούν να φανούν μέσα σε 3 με 7 εβδομάδες κιόλας. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από τρεις μήνες.


Σε τι είδους ουλές είναι αποτελεσματικά τα προϊόντα NewGel+ και NewGel+E;

Το NewGel+ είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη ουλών, παλιών και πρόσφατων:

  • Χηλοειδείς

  • Υπερτροφικές

  • Από τραύμα

  • Ακμή

  • Γενικές χειρουργικές ουλές

  • Από έγκαυμα

  • Από αισθητικές επεμβάσεις

  • Από καισαρική τομή

  • Από κοιλιοπλαστική


Είναι τα προϊόντα NewGel+ κλινικώς αποδεδειγμένα;

Το NewGel+ είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη ουλών, παλιών και πρόσφατων:

Ναι, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από εκατό κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της γέλης σιλικόνης στη θεραπευτική αγωγή των ουλών.